Προσωρινη Ρυθμιση κυκλοφοριας στην Εγνατια Οδο στο τμημα

Για τις ανάγκες ολοκλήρωσης των εργασιών κατασκευής αντιολισθηρής ασφαλτικής στρώσης σε όλο το μήκος του δεξιού και αριστερού κλάδου της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Χρυσούπολης έως τον Α/Κ Βανιάνου η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτραπεί στην Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης.

Οι εργασίες κατασκευής της αντιολισθηρής ασφαλτικής στρώσης και οι αντίστοιχες απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που απαιτούνται θα πραγματοποιηθούν σε τρεις Φάσεις και έχουν ως εξής:

Πρώτη Φάση: Εκτέλεση εργασιών στο δεξιό ρεύμα της αρτηρίας κατά την διάρκεια της οποίας η κυκλοφορία προς αυτήν την κατεύθυνση θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Χρυσούπολης στην Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης έως και τον Α/Κ Βανιάνου. Κατά την φάση αυτή το δεξιό ρεύμα της αρτηρίας στο υπόψη τμήμα παραμένει κλειστό ενώ το αριστερό ρεύμα αυτής θα λειτουργεί κανονικά.

Δεύτερη Φάση: Εκτέλεση εργασιών σε τμήμα του αριστερού ρεύματος της αρτηρίας στην περιοχή του κλάδου εισόδου οικ. Παραδείσου κατά την διάρκεια της οποίας η κυκλοφορία προς αυτήν την κατεύθυνση θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Βανιάνου στην Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας έως τον Α/Κ Χρυσούπολης. Κατά την φάση αυτή το αριστερό ρεύμα και ο κλάδος εισόδου οικ. Παραδείσου θα παραμένει κλειστός ενώ το δεξί ρεύμα θα λειτουργεί κανονικά.

Τρίτη Φάση:Εκτέλεση εργασιών στο υπόλοιπο τμήμα του αριστερού ρεύματος (από τη γέφυρα του π. Νέστου έως τον Α/Κ Βανιάνου) αφού πρώτα δοθεί σε κυκλοφορία ο κλάδος εισόδου οικ. Παραδείσου. Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία προς αυτής την διεύθυνση θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Βανιάνου στην Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας έως τον κλάδο εισόδου οικ. Παραδείσου.

Οι εργασίες της πρώτης φάσης θα ξεκινήσουν στις 15/05/2009 και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν δέκα (10) μέρες.

Οι εργασίες της δεύτερης και τρίτης φάσης θα ξεκινήσουν στις 20/06/2009 και θα διαρκέσουν δεκαπέντε (15) ημέρες.

Σε σχετικό δελτίο τύπου η εταιρεία «Εγνατία Οδός ΑΕ» ζητά «την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση, που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση του Έργου και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.