Προσκληση για εκμισθωση χωρις δημοπρασια 5 bungalows της ακτης Φαναριου

Στις 14 Ιουλίου η υποβολή των προσφορών από τους ενδιαφερόμενους

Ο δήμος Κομοτηνής, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, προτίθεται να εκμισθώσει χωρίς δημοπρασία, με κλειστές προσφορές, για χρονικό διάστημα 2 ετών- με δυνατότητα παράτασης της μίσθωσης για άλλα δύο έτη- 5 bungalows της ακτής Φαναρίου, τα οποία έμειναν στα «αζήτητα» μετά από τις διαδοχικές διαγωνιστικές διαδικασίες -κύριες και επαναληπτικές- που διενεργήθηκαν τους προηγούμενους μήνες.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τα bungalows με αριθμό 5 και 6 της Κατηγορίας Β και 25, 31 και 34 της Κατηγορίας Γ΄. Το ετήσιο μίσθωμα ανέρχεται: α) για τα διαμερίσματα της Β΄ κατηγορίας στο ποσό των 1.900 ευρώ και β) για τα διαμερίσματα της Γ΄ κατηγορίας στο ποσό των 1.500 ευρώ.
 
Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να προσέλθουν στο δημοτικό κατάστημα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, από τις 9 έως τις 10 και να καταθέσουν ενώπιον της Επιτροπής Δημοπρασιών σχετική αίτηση – δήλωση ενδιαφέροντος. Η δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, βεβαίωση από την Ταμειακή Υπηρεσία του δήμου Κομοτηνής περί μη οφειλής, αποδεικτικό ενημερότητας για χρέη προς το δημόσιο (φορολογική ενημερότητα) και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί αποδοχής των όρων της αριθμ. πρωτ. 1596/19-01-2016 διακήρυξης μίσθωσης μπανγκαλόους.
 
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την ως άνω Επιτροπή στις 10.30 π.μ., μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών. Σε περίπτωση ισοδύναμων προσφορών μεταξύ των ενδιαφερομένων θα γίνει κλήρωση από την Επιτροπή Δημοπρασιών.
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Εσόδων-Περιουσίας και στον κ. Κωνσταντίνο Χαμαμτζόγλου (τηλ. 2531352455) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.