Προσκαιρη βελτιωση του καιρου

Βελτίωση παρουσίασε ο καιρός από το μεσημέρι της Τρίτης. Παραμένει όμως το τσουχτερό κρύο και οι άνεμοι που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Ροδόπης η βελτίωση του καιρού είναι πρόσκαιρη, εφόσον η κακοκαιρία θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο.

Την Τρίτη υπήρξαν κάποια προβλήματα στην περιοχή του Κέχρου, τα οποία όμως αντιμετωπίστηκαν. Εστάλη αλατιέρα και από τη Νέα Σάντα μέχρι τον Κέχρο η επικοινωνία αποκαταστάθηκε. Αποκλεισμοί δεν υπήρξαν.

Από το Γραφείο της Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Ροδόπης η προσοχή εστιάζεται στη κακοκαιρία που θα πλήξει το Σαββατοκύριακο την περιοχή μας. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι η πολύ μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, οι χιονοπτώσεις κυρίως στις πεδινές περιοχές και η επικράτηση βόρειων θυελλωδών ανέμων.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Ροδόπης, κ. Κώστα Μπαλτίδη υπάρχουν αποθέματα από αλάτι για αυτό και δεν θα υπάρξουν προβλήματα από την κακοκαιρία. «Προβλήματα ίσως παρουσιασθούν στον Ορεινό Όγκο με αποκλεισμούς. Είναι όμως νωρίς να μιλήσουμε. Περιμένουμε πρώτα την ένταση των φαινομένων».

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.