Προσεχουν για να εχουν στην καθαριοτητα του Δημου Κομοτηνης

Συνεργεία συνολικά 12 ατόμων βγήκαν το μεσημέρι της Κυριακής για να καθαρίσουν τα φρεάτια

Σε καθαρισμό των σχαρών των φρεατίων στους δρόμους της Κομοτηνής, την ώρα που χτύπησαν την πόλη τα έντονα καιρικά φαινόμενα το μεσημέρι της Κυριακής, προχώρησαν συνεργεία της καθαριότητας του Δήμου, ώστε να μην επαναληφθούν πλημμυρικά προβλήματα που προκλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
 
Έτσι συνολικά 12 άτομα από την υπηρεσία, μετά από συνεννόηση του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας στο Δήμο κ. Θέμη Τζενετίδη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Γιάννη Μουρτίδη, βγήκαν ώστε να καθαρίσουν τα φρεάτια, ενώ στη συνέχεια περνούσε και το μηχάνημα του Δήμου με σκοπό να συγκεντρώσει τα σκουπίδια που υπήρχαν επάνω για να μην ξανακλείσουν.
 
Να σημειωθεί πάντως πως ανά πάσα στιγμή στην υπηρεσία υπάρχει επιφυλακή για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, με υπεύθυνο τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Πρασίνου κ. Αδαμάντιο Ευτυχιάκο.
 
Σε αυτή συμμετέχει το τηλεφωνικό κέντρο, συνεργεία έργου και οι υπεύθυνοι από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που εμπλέκονται στην επιφυλακή, οι οποίοι ενεργοποιούνται ανάλογα με τα προβλήματα που υπάρχουν, όπως για παράδειγμα υπερχειλίσεις ή πτώσεις δέντρων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.