Προπονητικες επιτυχιες και στο Beach Volley για τον Ηλια Κρεουζη

Τείνει να εξελιχθεί σε θεσμός η διάκριση αθλητών του Αλεξανδρουπολίτη τεχνικού σε πανελλήνιο επίπεδο

Ο Ηλίας Κρεούζης μπορεί να ετοιμάζει τον σχεδιασμό της Α.Ε. Κομοτηνής ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται προπονητικά με το κατεξοχήν καλοκαιρινό αγώνισμα, αυτό του Beach Volley.

Εκεί ο Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός έχει καταφέρει να δημιουργήσει την δική του παράδοση επιτυχιών, η οποία συνεχίστηκε και φέτος με την κατάκτηση της 2ης θέσης των Σισμανίδη, Πατλάκα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ17.

Τα τελευταία 4 χρόνια οι ομάδες του Κρεούζη έχουν πάρει μέρος σε 4 τελικούς αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, έχοντας κατακτήσει ένα χρυσό και 3 αργυρά μετάλλια. Είναι ένα πρόγραμμα που το τρέχει εδώ και 6 χρόνια και αποφέρει καρπούς.

Ο Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός κάθε χρόνο μαζί με τους αθλητές του οριοθετούν τους στόχους, που κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με τα πρωταθλήματα junior και μέσα από αυτή την διαδικασία οι αθλητές μαθαίνουν τις σωστές βάσεις του Beach Volley και παράλληλα καταφέρνουν να πάρουν πανελλήνιες νίκες. Τα τελευταία 4 χρόνια η Θράκη είναι η κατεξοχήν πρωταθλήτρια «σχολή» Beach Volley στην Ελλάδα (στα αγόρια) και οι επιτυχίες το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Το παλμαρέ των αθλητών του Coach Κρεούζη

2019 : Συσμανίδης – Πατλάκας U17 (Ασημένιο Μετάλλιο)
2018: Ποιμενίδης – Μύρος U19 (Ασημένιο Μετάλλιο)
2017: Ποιμενίδης –Χατζίδης U17 (Ασημένιο Μετάλλιο)
2016 Ποιμενίδης – Χατζίδης U17 (Χρυσό Μετάλλιο)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.