Προωρος αποκλεισμος στα πεναλτι για την Δοξα Νεου Σιδηροχωριου!

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου - ΑΟ Καρδίας (0-0 κ.δ) 4-5 (πέναλτι)

Πρόωρο αντίο στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας είπε η ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τον ΑΟ Καρδίας με σκορ 4-5.
 
Ο λίγος κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ παρακολούθησε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δύο πολύ καλές στιγμές με τον Αθανασιάδη που την πρώτη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ την δεύτερη ελάχιστα άουτ. Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο τέρμα με το ματς να οδηγείται στην παράταση. Εκεί οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν κουρασμένες και ήταν εμφανές ότι το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην ''ρώσικη ρουλέτα'' των πέναλτι.
 
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καθαρό μυαλό και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-3 ωστόσο ισοφάρισαν σε 3-3 έπειτα από δύο άστοχες εκτελέσεις των Θεσσαλονικιών. Στη συνέχεια η Δόξα αστόχησε σε ακόμη ένα πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να ευστοχούν και να φεύγουν με την πρόκριση από το ΔΑΚ. 

Οι συνθέσεις των ομάδων 

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Κορωνάκης, Λάσκαρης, Παππούς, Λεφής, Πλασταράς, Κούτρας, Πασχάλης (Κοσίης), Γάιδας, Αθανασιάδης (Ανδρέου), Κρασώνης, Παπαπακωνσταντίνου.
ΑΟ Καρδίας: Αθανασίου, Ταχματζίδης, Καλογρίδης, Φουτσιτζής, Μπουλιώνης, Μελίδης, Τουρσίδης, Σαλούκας, Θεολόγου, Εμμανουηλίδης, Αρμενάκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.