Προωρο δωρο Χριστουγεννων για 50 φοιτητες του τμηματος Ιστοριας και Εθνολογιας του ΔΠΘ

Ο Άη Βασίλης τους έφερε δώρο πτυχίο

Η εορταστική περίοδος και τα δώρα, που συνεπάγεται, φαίνεται πως ήρθαν κατά τι νωρίτερα για 50 φοιτητές του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ που ολοκλήρωσαν και τυπικά τον κύκλο των σπουδών τους με την τελετή ορκωμοσίας που έλαβε χώρα χθες στο κεντρικό αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής.

Στο βήμα για να εκφωνήσει τον όρκο ανέβηκε η κ. Ελευθερία Πετρούση, ενώ τα πτυχία τους οι νέοι πτυχιούχοι παρέλαβαν από τον εμφανώς συγκινημένο καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών και καθηγητή του τμήματος κ. Κωνσταντίνο Χατζόπουλο, ο οποίος, ευχόμενος καλή τύχη σε όλα τα παιδιά στα επόμενα βήματα τους, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να χειροκροτήσουν τους γονείς τους.
 
Οι τελευταίοι άλλωστε, συμπαραστάτες καθ’ όλη τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων των παιδιών τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την τελετή ορκωμοσίας όπως και λοιποί συγγενείς και φίλοι, όλοι έμπλεοι χαράς και ευτυχίας για το χαρμόσυνο συμβάν.

Πλέον οι νέοι πτυχιούχοι καλούνται να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους και να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός άλλου στίβου, του επαγγελματικού, με τις συνθήκες ομολογουμένως να μην είναι ευνοϊκές. Ωστόσο τέτοιες σκέψεις στη χθεσινή ημέρα δεν είχαν θέση -όπως άλλωστε φανερώνουν και οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο-, αφού τα φωτεινά χαμόγελα και η γιορτινή διάθεση επισκίασαν κάθε άλλη διάθεση. Βέβαια το πανηγυρικό κλίμα δεν περιορίστηκε μόνο κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας αλλά συνεχίστηκε σε μαγαζιά της πόλης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα
 
Τα συγχαρητήριά μας σε όλους με την ευχή για καλή σταδιοδρομία!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική φωτογραφία

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.