Προμηθειες 6.000 ευρω απο τοπικους παραγωγους για τον Δημο Κομοτηνης

Την περίοδο των περιορισμών με στόχο την ενίσχυσή τόσο της σίτισης των απόρων, όσο και των ίδιων των παραγωγών

Προμήθειες συνολικά 6.000 ευρώ, στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς, πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα ο Δήμος Κομοτηνής, κυρίως με τρόφιμα που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των συσσιτίων του Δήμου.

Οι προμήθειες αυτές έγιναν τμηματικά, με την τελευταία απόφαση να λαμβάνεται πριν από μερικές μέρες, ενώ αν χρειαστεί θα συνεχιστούν, ανάλογα με τις ανάγκες, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Δημήτρης Πολιτειάδης.

Ο Δήμος προχώρησε στην προμήθεια νωπών ειδών διατροφής από τοπικούς παραγωγούς, ώστε να τα διαθέσει για τη σίτιση απόρων, καθώς επίσης και
στην προμήθεια καλλωπιστικών φυτών και διάθεσή τους για τις ανάγκες του Δήμου, προκειμένου να ενισχύσει τους τοπικούς παραγωγούς του Δήμου, που επλήγησαν από την κρίση αλλά και από το κλείσιμο των Λαϊκών αγορών όλο το προηγούμενο διάστημα.

Όπως σημείωσε ο κ. Πολιτειάδης, έκαναν τμηματικές παραλαβές διαφόρων ειδών, που διατέθηκαν για την σίτιση των απόρων, με είδη από μήλα, λάχανα, πράσα και μαρούλια μέχρι και μέλι.

«Θελήσαμε έτσι να βοηθήσουμε και τους τοπικούς παραγωγούς και τους άπορους» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως η συνέχεια αυτής της κίνησης θα εξαρτηθεί τόσο από τις ανάγκες όσο και την γενικότερη κατάσταση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.