Προεδρος της ΔΕΣΚΟΜ και του ΚΑΠΗ ο Αλεξανδρος Ευστρατιου

Με 38 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2005 το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής και ενέκρινε μεταξύ άλλων τα παρακάτω θέματα:

Τη χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικής σε δημόσια κέντρα.

Την έγκριση υλοποίησης κοινωνικού προγράμματος του Δήμου και τον ορισμό μελών επιτροπών που σχετίζονται με τη λειτουργία επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και τη συγκρότηση επιτροπών αρμοδιότητας Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Τον ορισμό Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους, σε διάφορες Επιτροπές του Δήμου. Τις πολιτιστικές και αθλητικές δαπάνες του Δήμου καθώς και των συναντήσεων και συνεδριάσεων.


Τον προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων οικ. Έτους 2005 του ΚΑΠΗ Δήμου Κομοτηνής και του ΔΟΝΑ Κομοτηνής.

Τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΣΚΟΜ με Προέδρου τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Ευστρατίου και Αντιπρόεδρο τον κ. Ισμαήλ Σαμπρή. Καθώς και τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου στους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς – ΚΕΦΟ Δήμου Κομοτηνής με Πρόεδρο τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δάμωνα Δαμιανό. Ακόμη τον ορισμό νέων οργάνων διοίκησης στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΗ Δήμου Κομοτηνής με Πρόεδρο τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Ευστρατίου και Αντιπρόεδρο τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στυλιανό Σταμπουλίδη.

Τη μη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον οικισμό Θρυλορίου.

Την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ολοκλήρωση περίφραξης και εσωτερική διαμόρφωση Δημοτικών Νεκροταφείων Κομοτηνής» έως την 30η Μαΐου 2005.

Την παραλλαγή δικτύου στην οδό Γ. Μαρασλή και την επέκταση δικτύου φωτισμού στον οικισμό Ροδίτη.

Να σημειωθεί ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το νέο ΔΣ του Διευρυμένου Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών με την προσθήκη των ΚΕΦΟ αποτελείται από: Δάμωνα Δαμιανό, Αχμέτ Βεϊσέλ, Γιώργο Μανανά, Μαρία Ιωάννου – Νάκου, Αλεξάνδρα Βερβερίδου, Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη, εκπρόσωπο γονέων και κηδεμόνων, Βασιλική Σαπουντζή, εκπρόσωπο εργαζομένων και τέσσερις πολίτες, συγκεκριμένα τον Χάρη Κυριάκου, Μπελγκίν Χακκή, Όλγα Τσετινέ, Γωγώ Φακιρίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.