Προεδρικα και ….Αλεξανδρουπολιτικα…

Επανεμφανίσθηκε σιδερένιος…

Μετά από πολύ καιρό έκανε τη εμφάνισή του και ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης τον υποδέχτηκε με μια μεγάλη θερμή αγκαλιά.

Για τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν ο λόγος που βρέθηκε προχθές στην Αλεξανδρούπολη, εμφανιζόμενος για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του. Άκουσε πολλές ευχές και πολλά πειράγματα ο βουλευτής, στα τελευταία σημειώνεται η προτροπή να μειώσει τον αριθμό των οικισμών που επισκέπτεται ημερησίως στους τριάντα μόνον…

Νι.μα.

Σύσσωμη η Ροδόπη στην Αλεξανδρούπολη…

…Από ό,τι φαίνεται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να επανακάμπτουν στις κομματικές μαζώξεις. Πληθώρα στελεχών σημείωσε ο σμπίρος μου στην τελευταία περιφερειακή μάζωξη στην γειτονική πρωτεύουσα. Ήταν και η παρουσία του προέδρου που αποτέλεσε κράχτη βέβαια, έτσι από την Σαμοθράκη μέχρι την Δράμα ήταν όλοι παρόντες…Κάνοντας μια μικρή καταγραφή ο σμπίρος μου φέρει την Ροδόπη να κρατά τα σκήπτρα από τις φιλοξενούμενες πόλεις…

Νι.μα.

Μπασκετικό όρο…

…επέλεξε ο Παναγιώτης Ζαπάρτας για να καλέσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ανέβει στο βήμα: «Πρόεδρε», είπε, «έχουμε την μπάλα, έχουμε το χρόνο της επίθεσης, αλλά οι αντίπαλοί μας είναι βέβαιο ότι θα μας κάνουν φάουλ.

Εμείς, όμως, πρέπει να βάλουμε το καλάθι»…Από Παναγιώτης Ζαπάρτας, Παναγιώτης Γιαννάκης ο σύντροφος…

Νι.μα.

Τώρα που έχασε την δημαρχεία…

Ο πρώην δήμαρχος Σαμοθράκης, ο κ. Γιώργος Χανός βρίσκει χρόνο, μακριά από τα βάρη του Δήμου και δηλώνει παρών στις κομματικές διαδικασίες. Εθεάθη στις πίσω θέσεις να έχει στήσει καλό – νησιωτικό προφανώς- πηγαδάκι. Να και τα καλά της μη εκλογής… μπόλικο ελεύθερος χρόνος για διαβουλεύσεις.

Νι.μα.

Χειροκρότημα παρατεταμένο από τους πολίτες…

Στο άκουσμα της διαβεβαίωσης ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα εγκρίνει την περιβαλλοντική μελέτη της λειτουργίας των Χρυσωρυχείων, οι συμμετέχοντες στην περιφερειακή συνδιάσκεψη επεφύλαξαν το πιο θερμό χειροκρότημα στον πρόεδρό τους.

Δεν είναι και λίγο, αν σκεφτεί κανείς την ψυχρολουσία Καλαφάτη προ ημερών με τα ήξεις – αφήξεις…

Νι.μα.

Τα άκουσε ο Γιώργος…

…αλλά το χάρηκε με την ψυχή του. Για τον Γιώργο Πεταλωτή ο λόγος, τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που άκουγε τον συνάδελφό του από την Καβάλα, τον κ. Τιμοσίδη να του λέει ότι σε εκείνον (στον κ. Πεταλωτή) οφείλεται η μη δημιουργία Εφετείου στην Καβάλα.

«Ησύχασες εσύ, τρέχουν τώρα εμένα» του είπε μεταξύ άλλων…

Νι.μα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.