Προχωρα η Δημοπρατηση των παραλιων και στο Δημο Μαρωνειας Σαπων

Πιθανότατα στις θέσεις όπου είχαν αναπτυχθεί καντίνες και ξαπλώστρες και πέρυσι

Στη φάση της οριστικοποίησης του σχεδιασμού για τη δημοπράτηση πέντε θέσεων τουλάχιστον στις παραλίες του Δήμου Μαρωνείας Σαπών βρίσκεται η δημοτική αρχή, μετά και την ψήφιση της τροπολογίας με την οποία παρατάθηκε η παραχώρηση των παραλιών από το κράτος στους Δήμους για ένα χρόνο.
 
Οι διαδικασίες από τις υπηρεσίες του Δήμου προχωρούν και σύντομα αναμένεται η πρόταση να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να δημοπρατηθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης, ο φετινός σχεδιασμός πατάει επάνω στον περυσινό, ενώ διαφαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για όλες τις θέσεις.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι είχαν δημοπρατηθεί θέσεις σε πέντε παραλίες (ξεχωριστά οι θέσεις καντίνας και ανάπτυξης ομπρελών, ξαπλωστρών και καρεκλών, οι οποίες όμως συνήθως πηγαίνουν στον ίδιο πλειοδότη) στην παραλία Πετρωτών Τ.Κ. Κρωβύλης, στην Παραλία «Πλατανίτη» Τ.Κ. Μαρώνειας όπου είχε δημοπρατηθεί και μια θέση για εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, στην Παραλία «Λεύκες» Τ.Κ. Προσκυνητών, στην Παραλία «Προφήτη Ηλία» Τ.Κ. Προσκυνητών και στην Παραλία Ιμέρου Τ.Κ. Ιμέρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.