«Πρεπει να εξελιχθει η παραγωγη περα απο τον πρωτογενη τομεα στην μεταποιηση»

Με βαθιά γνώση της αγροτικής πολιτικής η Κική Γολγάκη, νέα υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με το ΚΙΝΑΛ

Το παρόν στην εκδήλωση για τη νέα ΚΑΠ που διοργάνωσε ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ έδωσε και η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εκλογές, κ. Κική Γολγάκη, που φιλοδοξεί να δώσει ένα θετικό πρόσημο για την περιοχή μας.
 
Όπως σημείωσε, η Ροδόπη είναι αγροτική περιοχή, με παράδοση σε αρκετές καλλιέργειές, μεταξύ των οποίων και ο καπνός, όμως παραμένουν ανοιχτοί σε όλες τις νέες καλλιέργειες, ενημερώνοντας τον αγροτικό κόσμο και να τον στηρίξουν στις επιλογές του.
 
Η κ. Γολγάκη, η οποία κατάγεται από το Αρσάκειο, σημείωσε πως η νοοτροπία είναι ένα μεγάλο ζήτημα για την περιοχή μας, αλλά δεν θα πρέπει να αποτελεί τροχοπέδη.
 
«Θα στηρίξουμε τους νέους αγρότες, με κίνητρα αν είναι δυνατόν, μιας και δεν αρκούν οι επιδοτήσεις αλλά χρειάζεται και η παραγωγή ώστε να πάμε ένα βήμα παρακάτω» τόνισε, θεωρώντας πολύ σημαντικό να εξελιχθεί η παραγωγή πέρα από τον πρωτογενή τομέα στην μεταποίηση, ώστε να πάρει υπεραξία το προϊόν.
 
Υπογράμμισε δε πως πρωτοβουλίες σαν και αυτές που έχουν αναλάβει γυναίκες σε όλη την Περιφέρεια, μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα, γιατί οι γυναίκες είναι δυναμικές, παραγωγικές, δημιουργικές, με την ίδια να συμμετέχει, μέσω της οικογένειάς της, σε μια από τις πρώτες καλλιέργειες Γκότζι μπέρι στην περιοχή μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.