«Πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι οι Δημοτες»

Την ανάγκη μεγαλύτερου σεβασμού του δημοσίου χώρου, τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ισμαήλ Λεβέντ - Με αφορμή τις φθορές στο χώρο πίσω από το Ηρώο

Την ανάγκη να είναι οι Δημότες πιο προσεκτικοί και να σέβονται το Δημόσιο χώρο τόνισε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας κ. Ισμαήλ Λεβέντ, μιλώντας για τις φθορές που έχουν εντοπιστεί στο χώρο του Ηρώου Κομοτηνής, όπου έχει «ανασκαφεί» πλήρως ένα παρτέρι ενώ υπάρχουν και φθορές στην μαρμάρινη επίστρωσή του γύρω χώρου, όπως επίσης έχουν γραφεί συνθήματα στο πίσω μέρος του Ηρώου.
 

Όπως σημείωσε, «ο κάθε δημότης είναι υποχρεωμένος να ενδιαφέρεται για το κάθε τι, γιατί ο Δήμος, με τα ελάχιστα άτομα που διαθέτει, δεν μπορεί να βάλει ένα εργάτη μόνιμα πίσω από αυτόν για να διορθώνει».
 

Άλλωστε η τεχνική υπηρεσία δεν διαθέτει ακόμα και βασικές ειδικότητες, όπως μαραγκούς ενώ ο μοναδικός μπογιατζής που έχει απομείνει βγαίνει τώρα στη σύνταξη, παρόλη όμως τη δύσκολη κατάσταση προσπαθεί όσο το δυνατόν να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.