Πραγματοποιηθηκε η Γενικη Συνελευση της ΕΠΣ Θρακης

Σκέψεις για αλλαγές στις ημέρες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων

Ραντεβού για την επόμενη Δευτέρα έδωσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Α ΕΠΣ Θράκης, καθώς θα συζητηθεί εκ νέου η πρόταση ορισμένων ομάδων για αλλαγή ημέρας διεξαγωγής των πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα, στο τραπέζι «έπεσε» η πρόταση να μεταφερθεί η Α’ Κατηγορία την Κυριακή με αντίστοιχη μεταφορά της Β’ Κατηγορίας το Σάββατο.
 
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Θράκης παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνο Γαβριηλίδη τα πεπραγμένα της χρονιάς και τα οικονομικά στοιχεία.  Στην πρόταση για αλλαγή ημέρας, ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί πως οι αξιολογημένοι και Εθνικοί Διαιτητές πιθανότατα να κληθούν να σφυρίζουν αναμετρήσεις Εθνικών Κατηγοριών, γεγονός που ίσως αποτελέσει τροχοπέδη σε αυτήν την αλλαγή.


 
Απόφαση δεν ελήφθη αλλά θα υπάρξει σχετική συζήτηση και ψηφοφορία την επόμενη Δευτέρα ενώ μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα οι παράγοντες των ομάδων της Α΄ ΕΠΣ Θράκης θα βρεθούν μεταξύ τους για να συζητήσουν κάποια διαδικαστικά θέματα, όπως η υποχρεωτική συμμετοχή των νεαρών αθλητών στην 11άδα κάθε ομάδας.
 
Όπως και να έχει, η τελική απόφαση για την ημέρα διεξαγωγής αγώνων της Α ΕΠΣ Θράκης θα ληφθεί την επόμενη Δευτέρα. Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης και οριστική απόφαση θα παρθεί στην επόμενη συνέλευση, καθώς οι ομάδες έδειξαν μοιρασμένες σε αυτή την πρόταση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.