Πραγματοποιηθηκε η 4η Συναντηση Ελληνων – Τουρκων Ορθοπεδικων στην Αλεξ/πολη
Η 4η Συνάντηση Ελλήνων – Τούρκων Ορθοπεδικών πραγματοποιήθηκε φέτος στην Αλεξ/πολη μεταξύ 13-15 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Thraki Palace.
Οι εργασίες της συνάντησης άρχισαν με τους χαιρετισμούς του Έλληνα Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής καθηγητή κ. Γιάννη Γερμάνη και του Τούρκου Προέδρου καθηγητή κ. Χακκή Σούρ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Έβρου κ. Ντόλιος, ο βουλευτής Ροδόπης κ. Γκαλήπ Γκαλήπ, ο Πρόξενος της Τουρκίας κ. Χουσεΐν Αβνή Μποτσαλή, ο Δήμαρχος Σώστου κ. Σαΐτ Ερντογάν, ο πρύτανης Δ.Π.Θ. κ. Σιμόπουλος, όπως και πολλοί Τούρκοι γιατροί από Κομοτηνή και Σάπες.
Στην οργανωτική επιτροπή της 4ης Συνάντησης Ελλήνων – Τούρκων Ορθοπεδικών ήταν και ο ορθοπεδικός κ. Χουσέν Ματζίρ που εργάζεται στις Σάπες.
(από την «GUNDEM» στις 18 Ιουνίου 2002)
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
