Που ειναι ο απολογισμος;

Απολογισμό ζητούσαν και απολογισμό δεν έβλεπαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής.
 
Αν και ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί στο προηγούμενο συμβούλιο ότι αυτός θα γίνει στο επόμενο διάστημα, δεν φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί, και μετά την ψήφιση του Τεχνικού προγράμματος μάλλον παραπέμπεται ξανά, μιας και με την επόμενη περίοδο να προβλέπεται «πυκνή» τόσο λόγω πολιτικής επικαιρότητας όσο και γιατί ανοίγουν επιτέλους τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, δεν θα βρεθεί χρόνος, όπως άφησε και ο κ. Πετρίδης να εννοηθεί μέσα στο συμβούλιο.
 
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε ότι ο απολογισμός θα γίνει σύντομα, μιας και αποτελεί πραγματικά τη δυνατότητα να γίνει μια συνολική αποτίμηση των πεπραγμένων μια ολόκληρης χρονιάς, που αλλιώς γίνεται αποσπασματικά και συνήθως χωρίς αποτέλεσμα.
 
Επειδή όμως ο χώρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν προσφέρεται για αυτού του είδους την εκδήλωση, ίσως θα έπρεπε να γίνει κάπου αλλού, ίσως στην Τσανάκλειο (που παρεμπίπτοντος στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο το πρόγραμμα για την ολοκλήρωσή της πήρε την 5 παράταση), μετά τα εγκαίνιά της, ώστε να υπάρξει και η απαραίτητη βαρύτητα.
 
ΥΓ: Η αρχική πρόταση ήταν να γίνει ο απολογισμός στην νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όποτε αυτή είναι έτοιμη, όμως απορρίφθηκε γιατί θα πρέπει ο απολογισμός να γίνει σύντομα… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.