«Ποσο μονος ειναι αυτος ο Μακης…»

Μια μοναδική stand up παράσταση παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή

Μια μοναδική εμπειρία stand up, μιας μορφής κωμωδίας παρεξηγημένης στη χώρα μας που όμως τελευταία βρίσκει άνθηση, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι παρακολούθησαν την παράσταση «Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…» του Παναγιώτη Κούδα, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή.
 

Μέσα από ένα προσωπικό ταξίδι ο Παναγιώτης Κούδας ταξίδεψε το κοινό μέσα από πνεύματα Samurai, ένα ιδιάζον apartheid στο σώμα του, το σώμα που μεγαλώνει και παρακμάζει, τα κουτσά σπερματοζωάρια, πως είναι να είσαι γιος και πατέρας ταυτόχρονα αλλά και οι ανάγκες που φέρνει αυτό, αλλά και τελικά την ανθρώπινη μοναξιά, και σε ποιο σημείο φτάνουν κάποιοι (και ο Μάκης) για να την ικανοποιήσουν.
 

Η παράσταση, όπως και τα opening acts, ήταν καταπληκτική, και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να περάσει μιάμιση ώρα η οποία θα του μείνει αξέχαστη.
 

Ο Παναγιώτης Κούδας συνεχίζει τις παραστάσεις τις επόμενες μέρες στον Έβρο, ενώ στη συνέχεια θα κατέβει στην νότια Ελλάδα, όμως ελπίζουμε πως σύντομα θα επιστρέψει γιατί πραγματικά αποτελεί μια όαση κωμωδίας στην κατά τα άλλα  στενάχωρη ζωή μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.