Πολυνεκρο τροχαιο με μεταναστες στην Αλεξανδρουπολη

Συνελήφθησαν δύο διακινητές αλλοδαπών που προκάλεσαν πολύνεκρο τροχαίο

Έξι νεκροί και δώδεκα τραυματίες είναι ο απολογισμός από το θανατηφόρο τροχαίο που έλαβε χώρα στα Λουτρά του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
 
Το τραγικό συμβάν έγινε τη Δευτέρα περίπου στις 6.30 το απόγευμα, όταν ο οδηγός ενός βαν, που μετέφερε παράτυπους μετανάστες αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο έπεσε σε ρέμα.
 
Στο φορτηγάκι επέβαιναν συνολικά 18 άτομα. Οι έξι από αυτούς διακομίστηκαν νεκροί στο  Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και την Τρίτη θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή.
 
Από τους υπόλοιπους δώδεκα, οι δύο είναι πολύ σοβαρά – ο ένας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Οι υπόλοιποι δέκα φέρουν μέτριας και ελαφράς βαρύτητας τραύματα χειρουργικής και ορθοπεδικής φύσεως.
 
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές που μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 16 αλλοδαπούς, ηλικίας 20-30 ετών, με όχημα το οποίο ανετράπη απόψε έξω από την Αλεξανδρούπολη με αποτέλεσμα οι έξι από αυτούς να χάσουν την ζωή τους.
 
Οι δύο συλληφθέντες, που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να απομακρυνθούν από το σημείο του δυστυχήματος πεζή, διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή τους στο νοσοκομείο ότι φέρουν ελαφρά τραύματα από την ανατροπή του οχήματος.

Πηγή φωτογραφίας: evros24.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.