Πολλαπλες ασφαλτοστρωσεις στους δρομους της Κομοτηνης

Σε διάφορα σημεία όλης της πόλης

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της Κομοτηνής, με πολλούς δρόμους είτε να ασφαλτοστρώνονται για πρώτη φορά είτε να επιδιορθώνονται συνολικά μιας και αρκετοί από αυτούς δείχνουν έντονα τα σημάδια της φθοράς.
 
Πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μουρτίδης βρέθηκε σε γειτονιές πίσω από την περιοχή του Kosmopolis, όπου οι δρόμοι χρίζουν επισκευής και εκ νέου ασφαλτόστρωσης, δεσμευόμενος ότι θα προχωρήσουν σε παρεμβάσεις στην περιοχή, η οποία έχει αρκετά προβλήματα, κυρίως τους χειμερινούς μήνες.
 

Αυτή την περίοδο άλλωστε επισκευές και ασφαλτοστρώσεις γίνονται σε διάφορους δρόμους, όπως στην Δημοκρατίας, στο ύψος του Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ έχει γίνει ασφαλτόστρωση και στην οδό Αναπαύσεως.
 
Πριν από λίγες μέρες κλιμάκιο του Δήμου, παρουσία του κ. Μουρτίδη και του εργολάβου που έχει αναλάβει τις εργασίες, βρέθηκε στην οδό Λυκαβηττού όπου αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες.
 
Τέλος σημείωσε ότι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και στη Σιδηροχωρίου, καθώς και στην Οδό Φαβιέρου, η οποία αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση προβληματικού δρόμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.