Πολλα και συνεχη τα προβληματα απο την κακοκαιρια στην Κομοτηνη

Ο έντονος αέρας έριξε κάδους, δέντρα, κλαδιά, αλλά και το μεταλλικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Κομοτηνής - Καταστροφές και στο καταφύγιο της Φιλοζωικής

Προβλήματα σε όλη την πόλη της Κομοτηνής προκάλεσε ο έντονος αέρας που επικρατεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου, προκαλώντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις και ζημιές σε περιουσίες και οχήματα. 

Στη Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής κλαδί επέπεσε σε  δυο οχήματα 

Πολλές άλλωστε ήταν οι πτώσεις κλαδιών από δέντρα τόσο εντός του Πάρκου της Κομοτηνής, όσο και στους δρόμους της πόλης, δημιουργώντας στην καλύτερη των περιπτώσεων προβλήματα στην κυκλοφορία και σε κάποιες περιπτώσεις ζημιές σε οχήματα, όπως στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς της Κομοτηνής, όπου κλαδί προκάλεσε ζημιές σε δύο οχήματα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. 

Φευγάτοι κάδοι απορριμμάτων 

Μεγάλα όπως ήταν τα προβλήματα και από κάδους απορριμμάτων που έπεσαν στο δρόμο, που σε πολλά σημεία είτε σκόρπισαν τα σκουπίδια τους είτε τον μπλόκαραν δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία. 

«Πληγές» και στα χριστουγεννιάτικα στολίδια!!! 

Η κακοκαιρία όμως δεν άφησε αλώβητους ούτε τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς, μιας και κατέστρεψε τα δενδράκια με τα στολίδια που είχαν στηθεί στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής από την trel@cademy, αλλά και το μεταλλικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Κομοτηνής.
 

Ο μεταλλικός «κορμός» του δεν κατάφερε να αντέξει τον έντονο αέρα, με αποτέλεσμα αυτός να λυγίσει και το δέντρο να πέσει κάτω, με τα συνεργεία του Δήμου να επεμβαίνουν για να το μαζέψουν. 

Καταστροφές και στο καταφύγιο της Φιλοζωϊκής 

Επίσης, καταστροφές υπήρξαν και στο καταφύγιο της Φιλοζωικής, όπου πολλές από τις κατασκευές και τους χώρους έπαθαν ζημιές, με τη Φιλοζωική να ζητά τη βοήθεια εθελοντών για να τα επισκευάσουν και να έχουν ξανά προστασία τα σκυλιά που βρίσκονται εκεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.