Πολιτης προς Νικο Τοσκα: «Να πειτε στον κ. Γαβρογλου να αλλαξει προσωπο απεναντι στο Δημοκριτειο»

Τα παρελκόμενα της παρέλασης της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα τίμησε η Κομοτηνή την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, με εκπροσώπους από κάθε φορέα της πόλης να κάθονται στην εξέδρα των επισήμων.
 
Ανάμεσά τους ο αναπληρωτής υπουργός,  κ. Νίκος Τόσκας να διατρανώνει με θέρμη μπροστά σε δημοσιογράφους και πολίτες πως η Κυβέρνηση, έχοντας διδαχθεί από την ιστορία, δηλώνει έτοιμη πατώντας σε αυτήν να προασπιστεί τα σύνορά μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
 
Κι ενώ ο κ. Τόσκας αρνήθηκε να τοποθετηθεί σε κάθε ερώτηση αναφορικά με την επικαιρότητα του τόπου μας, μία θαρραλέα και «αγανακτισμένη», καθώς φαίνεται, συμπολίτης μας αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.
 
«Να πείτε στον κ. Γαβρόγλου να αλλάξει πρόσωπο απέναντι στο Δημοκρίτειο», είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να εκθέσει στον Υπουργό τους προβληματισμούς της για την τακτική της κεντρικής διοίκησης απέναντι στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα του τόπου μας.
 
Ο αναπληρωτής υπουργός, βέβαια, απάντηση δεν έδωσε, κάνοντάς μας να αμφιβάλλουμε για τον αν θα μεταφέρει τα λεγόμενά σε αυτόν για τον οποίο προορίζονται. Καλό θα ήταν, ωστόσο, οι εκλεγμένοι μας άρχοντες να μην διδάσκονται μόνο από την ιστορία, αλλά να αφουγκράζονται παράλληλα τις λαϊκές απαιτήσεις. Χ.Κ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.