Πολιτικος πολιτισμος στην φιεστα του Μεγα Αλεξανδρου Ιασμου

Νίκος Μπαχαρίδης και Νίκος Τσαλικίδης έδειξαν πως οι πολιτικές διαφορές παραμερίζονται εντός αγωνιστικού χώρου – Παρών στην φιέστα και ο Οντέρ Μουμίν

Ο Νίκος Μπαχαρίδης με την ιδιότητα του προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου θα θυμάται για πολλά χρόνια την αγωνιστική περίοδο 2018/19 καθώς η ομάδα του κατέκτησε το Double. Για να κλείσει βέβαια η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, θα ήθελε να έχει επιτυχία και με την άλλη ιδιότητα, αυτή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου, καθώς συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της «Περιφερειακής Σύνθεσης».

Στην φιέστα του Σαββάτου, την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Γαβριηλίδης ενώ παρών ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης και πρώτος σε σταυροδοσία της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» Νίκος Τσαλικίδης.
Οι δύο άντρες, παρότι βρίσκονται σε αντίπαλα «στρατόπεδα» διατήρησαν το πολιτικό κλίμα που θα έπρεπε να υπάρχει σε όλες τις περιπτώσεις. Ευχή βέβαια του καθενός είναι απόψε το βράδυ να βρίσκεται η δική του παράταξη στην εξουσία, ωστόσο εντός γηπέδου δεν χωράνε πολιτικά.

Στην φιέστα βρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου και επικεφαλής της παράταξης «Εμπρός» κ. Οντέρ Μουμίν, ο οποίος συνεχάρη τους πρωταθλητές ΕΠΣ Θράκης ευχόμενος καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.