Πολεμος στη ΝΔ για τα ματια… του Λακη

Τέλος δεν έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει προεκλογικά στο κόμμα της ΝΔ με βασικό πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη και συμπρωταγωνιστές τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκη Ιωαννίδη με αφορμή την παρουσία των δύο τελευταίων στην τελευταία παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου και του «Τσαντιριού» του. Όπως είναι γνωστό Στυλιανίδης και Ιωαννίδης βρέθηκαν στο Τσαντίρι και φωτογραφήθηκαν με τον καλλιτέχνη, ενώ ο Άδωνις ξεκίνησε τα πυρά μέσω twitter και εν συνεχεία «έτρεξε» στο Θέατρο Βέμπο να «επιβάλει την τάξη», αλλά η είσοδο δεν του επετράπη. «Στήθηκαν στην ουρά για να δώσουν το χέρι στον χυδαίο υβριστή της ΝΔ και επίσημο προπαγανδιστή του Σύριζα», είχε δηλώσει ο Άδωνις, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι υπάρχουν υπόγειες συνεννοήσεις Τσίπρα -Μειμαράκη για μελλοντική κυβερνητική συνεργασία. Με την επίσκεψη του στην Κομοτηνή ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τον Ντίνο Μορφακίδη να μεταφέρει τη δυσφορία του στον Ευριπίδη Στυλιανίδη, τονίζοντας ότι αν τον έπαιρνε ο ίδιος στο τηλέφωνο θα κατέληγαν να τσακωθούν…
 
Χθες ήρθε και η απάντηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη σε όλον αυτό τον «πόλεμο», με τον πρώην βουλευτή να δηλώνει ότι «ο φίλος μου, ο Άδωνις, πρέπει να εκπαιδευτεί λίγο στη δημοκρατία και την κριτική. Και πρέπει να μάθει να αντέχει την κριτική».
 
Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκεται η ΝΔ, λοιπόν, αλλά η απορία είναι, αν αυτός ο πόλεμος γίνεται για τα μάτια του «ωραίου Λάκη» ή απλά το «Τσαντίρι» αποτελεί την αφορμή ενός πολέμου που έχει βαθύτερη αιτία το «θρόνο» της ΝΔ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έχει δηλώσει δημόσια και ξεκάθαρα τη στήριξη του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έτερο διεκδικητή της προεδρίας. Ν.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.