«Ποιος ανακαλυψε την Αμερικη;» περιοδευει

Η συμπαραγωγή των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και Κομοτηνής «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη θα ξεκινήσει περιοδείες μετά το Πάσχα. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Απριλίου θα ανεβεί στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή 26 Απριλίου στο Αμφιθέατρο Νομαρχίας Δράμας και τη Δευτέρα 27 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Ξάνθης

«Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» Ένα έργο σαν γλυκό του κουταλιού, σαν άρωμα μαστίχας, αληθινό και απλό, ευαίσθητο και χιουμοριστικό.

Δυο κορίτσια ανακαλύπτουν τη ζωή ζητώντας να πραγματώσουν τα δικά τους όνειρα. Διαφορετικές σαν τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η Καίτη συνεσταλμένη, δυσκολεύεται να επιβάλλει αυτό που είναι, ενώ από την άλλη η Λίζα γεμάτη αυτοπεποίθηση προσπαθεί να επιβάλλει τα θέλω της.

Μία διεισδυτική ματιά πάνω στα πράγματα του βίου μας, που δίνεται με πολλή τρυφερότητα, ευαισθησία και χιούμορ, χωρίς να κραυγάζει και χωρίς να ρητορεύει.

Το «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» είναι μια κωμωδία άμεση, οικεία και τολμηρή που φωτίζει τα στάδια αναζήτησης ταυτότητας της ζωής καθημερινών ανθρώπων που ελπίζουν, ονειρεύονται και αναμετρώνται με το χρόνο.

Η ταυτότητα του έργου:

Σκηνοθεσία: Δημήτρη Ιωάννου

Σκηνικά – κοστούμια: Σοφία Παντουβάκη

Μουσική Επένδυση: Μαρία-Χριστίνα. Κριθαρά

Κινησιολογική Επιμέλεια: Άρτεμις Ιγνατίου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Λαγκαδινού

Βοηθός Σκηνογράφου: Μαρία-Ηλένια Δουλαδίρη

Διανομή: Λίζα-Λεμονιά Γιανναρίδου,

Καίτη-Μαρίνα Πολυμέρη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.