Ποικιλια εδεσματων και προτασεων

Η Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τους Κομοτηναίους. Τα εγκαίνια του Music Restaurant στην Ηροδότου 3, στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους καλεσμένους αλλά και τους περαστικούς οι οποίοι δεν αντιστάθηκαν στους γευστικούς πειρασμούς και έκαναν μια στάση για να εξερευνήσουν τους χώρους του καταστήματος.

Η πλατεία γέμισε κόσμο και ο ουρανός φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα που μάγεψαν μικρούς και μεγάλους.

Ο μπουφές ήταν εξαιρετικός με αμέτρητες γευστικές προτάσεις και σε… απίστευτες ποσότητες!

Ολα αυτά με τη συνοδεία μουσικής από το τοπικό ροκ συγκρότημα “Κακές Συνήθειες” που έδωσε την δική του νότα σε μια βραδυά γεμάτη εκπλήξεις.

Το Music Restaurant είναι μέλος της αλυσίδας “Γεύση και Υγεία” Α.Ε. και αντιπρόσωπος και Διευθυντής του καταστήματος στην Κομοτηνή, είναι ο επιχειρηματίας Κυριάκος Μαυρίδης.

Ένας νέος χώρος, ευχάριστος, μοντέρνος και άνετος, όπου μπορείτε να απολαύσετε μικρά ή μεγάλα γεύματα όλο το 24ωρο και όχι μόνο… Κανονίστε τα ραντεβού σας για καφέ την ημέρα ή για ποτό το βράδυ.

Εκτός από τους χώρους στο ισόγειο εντός και εκτός του καταστήματος, λειτουργεί και πατάρι όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για ότι νέο στο χώρο της ξένης μουσικής από τις οθόνες που μεταδίδουν MTV.

Κι αν δε θέλετε να “κουνηθείτε” από το σπίτι ή το γραφείο σας λειτουργεί delivery, με ένα τηλεφώνημα στο 0800-33345 χωρίς χρέωση.

Ιδιαίτερη εντύπωση η μεγάλη προκαλεί ποικιλία γεύσεων και εδεσμάτων των Music Restaurants, καθώς και το ό,τι θα είναι ανοιχτό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας και… της νύχτας.

Μια ευχάριστη λοιπόν έκπληξη μας περιμένει στο κέντρο της Κομοτηνής και είμαστε βέβαιοι πως θα μας θα μας γίνει “κακή συνήθεια”!

Ματίνα Γιαννακίδου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.