Ποδοσφαιρικο «αντιο» για τον Νικο Τριχα μεσω ενος σπουδαιου φιλανθρωπικου τουρνουα

Παρών οι Τοροσίδης, Μάνταλος και Χασομέρης!

To απόγευμα της Κυριακής ο πρώην -πλέον- ποδοσφαιριστής Νίκος Τρίχας είπε το ποδοσφαιρικό του αντίο μέσω ενός σπουδαίου φιλανθρωπικού αγώνα. Σε αυτόν συμμετείχαν συμμετείχαν 66 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν είτε ως αντίπαλοι είτε ως συμπαίχτες μαζί του στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Μεταξύ αυτών ο αρχηγός της Α.Ε.Κ, Πέτρος Μάνταλος, ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης και ο Δημήτρης Χασομέρης που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Πανθρακικό.
 

Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του ΔΑΚ δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς δεν παραβρέθηκαν περισσότεροι από 180 φίλαθλοι. Σίγουρα αυτό ήταν το μοναδικό αρνητικό σ’ ένα πολύ όμορφο φιλανθρωπικό τουρνουά.
 
Το πρόσωπο της χθεσινής μέρας, ο Νίκος Τρίχας, ο οποίος αγωνίστηκε στην καριέρα του σε πολλές ομάδες, βραβεύτηκε από την Δόξα Προσκυνητών και την Ελπίδα Σαπών για την προσφορά του στις δύο αυτές ομάδες της Ροδόπης.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Δαμιανός Γαβριηλίδης, χάρισε τρείς φανέλες της εθνικής ομάδας από την συλλογή του (Κατσουράνη, Παπασταθόπουλου, Καραγκούνη) οι οποίες κληρώθηκαν σε τρεις τυχερούς που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο.
 

Στα του τουρνουά, όλες οι ομάδες προσπάθησαν να ικανοποιήσουν όσους θεατές βρέθηκαν στις κερκίδες, με τα σχετικά πειράγματα μεταξύ των παιχτών να δίνουν και να παίρνουν. Η πρώτη αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στους white stars και τους blue stars με τους πρώτους να έχουν στη σύνθεση τους τον Τοροσίδη, τον Μάνταλο και τον Χασομέρη και τελικά να επικρατούν με 3-1 χάρη σε τέρματα των τριών προαναφερθέντων. 

Συνθέσεις πρώτης αναμέτρησης: 

Blue Stars (Κλειτσιώτης): Περτσάς, Κωνσταντινίδης Φ., Κελεσίδης, Κοτζαμπάσης, Λεφής, Γκουτσίδης, Μουμίν Χουσεΐν, Στοΐνοβιτς, Δανίδης, Τσέκος, Καζάκης.
White Stars (Χαριτόπουλος): Ρούφος Γ., Πότσης, Προβατίδης, Μπαχαρίδης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Γεμενετζής, Τοροσίδης, Χασομέρης, Μάνταλος, Βάσκος.
Διαιτητές: Δρακίδης, Δημητριάδης, Γκιόσης.
 
Στην δεύτερη αναμέτρηση το σκορ ήταν το ίδιο, όμως νικητές ήταν οι blue stars που με σκόρερς τους Κλη, Σταύρου και Ιντζέ επικράτησαν εύκολα των white stars, από τους οποίους μοναδικός που πέτυχε τέρμα ήταν ο Χρήστος Βάσκος. 

Συνθέσεις δεύτερης αναμέτρησης: 

Blue Stars (Αϊβάζης): Ρούφος Γ., Ζάνταλης, Μπαμνιός, Μπάτζιος, Λίτσιος, Εφραιμίδης, Κλης, Κυνηγόπουλος, Σταύρου, Λυκούδης, Γιαννόπουλος.
White Stars (Κλειτσιώτης): Νικολίτσας, Πότσης, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Κίτσος, Δραγανίδης, Τσορπίδης, Βάσκος, Ερκάν, Φλώρος, Αραμπατζής.
Διαιτητές: Κακουλίδης, Τζιώτζιος, Καρακασίδης.
 
Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι το σκορ ήταν μεγαλύτερο με τους blue stars να επικρατούν με 4-3 των white stars. Για την ομάδα του κ. Χαριτόπουλου σκόραραν οι Καραγκιόζης Γ.(2), Τρίχας, Αγγελίδης, ενώ για το σύνολο του Αϊβάζη οι Ξενάκης(2) και Κυνηγόπουλος.
 
Blue Stars 3 (Χαριτόπουλος): Πουλακίδας, Κελεσίδης, Ζουμπιάδης, Πατσαλής, Μαδούρας, Τρίχας, Προδρομίτης, Αθανασιάδης, Καραθανάσης Β., Καραγκιόζης Γ., Αγγελίδης.
White Stars 3 (Αϊβάζης): Νικολίτσας, Ρούφος Δ., Δημητριάδης, Γουνέλας, Λειβαδιώτης, Φαρμάκης, Τορομανίδης, Ιντζές, Ξενάκης Φ., Γιαννακιτσίδης, Προβατίδης.
Διαιτητές: Κουμπαράκης, Δανδανίδης, Καραγιάννης.
 
Τέλος είναι σημαντικό να δοθούν τα εύσημα στη Δόξα Προσκυνητών και την ΕΠΣ Θράκης για τη διοργάνωση αυτού του φιλανθρωπικού τουρνουά, στους 66 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στο φιλανθρωπικό αυτό τουρνουά και φυσικά στο Νίκο Τρίχα, ο οποίος είχε αυτή την σπουδαία ιδέα, αποχαιρετώντας τους αγωνιστικούς χώρους με μία γιορτή, όπως δηλαδή του άξιζε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.