Πηρε το τοπικο ντερμπι η Α.Ε. Κομοτηνης, ηττα στις λεπτομερειες για τον Αιαντα

Φουντώνει η μάχη για την είσοδο στην τετράδα

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής επικράτησε με 76-63 του Δημοκριτείου, μένοντας ζωντανή στην προσπάθεια που καταβάλλει για την είσοδο στην προνομιούχο τετράδα. Αντίθετα, δεν τα κατάφερε ο Αίας Κομοτηνής, που παρότι στο ημίχρονο προηγούταν με 36-27 στο ημίχρονο τελικώς γνώρισε την ήττα με 67-70 από την Φιλία Ορεστιάδας.

Πλέον η είσοδος στην τετράδα θα κριθεί στις λεπτομέρειες με τον Αίαντα και την Α.Ε. Κομοτηνής να παλεύουν μέχρι τέλους ενώ αντίθετα το Δημοκρίτειο έχασε κάθε ελπίδα που είχε για να μπορέσει να μπει στην τετράδα.

Στο ντέρμπι της Κομοτηνής, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής από την αρχή της αναμέτρησης απέδειξε πως ήταν αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και με κορυφαίο τον Θεοδωρίδη πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξ/πολης το επόμενο Σάββατο.

Αντίθετα, ο Αίαντας πλήρωσε το καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο, όπου δέχθηκε 25 πόντους ενώ σε ένα ολόκληρο ημίχρονο είχε δεχθεί 27! Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Οικονομίδη, πλέον μπήκε σε μπελάδες αναφορικά με την είσοδο στην τετράδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.