Πηρε το ντερμπι κορυφης το Ν. Σιδηροχωρι και μαζι το προβαδισμα στα Play Off

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 1-0

Στο ντέρμπι της 18ης και τελευταίας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Θράκης, η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου επικράτησε με 1-0 της Δόξας Γρατινής σπάζοντας παράλληλα και το αήττητο.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο συνήθης ύποπτος Χρήστος Βάσκος, ο οποίος στο 12΄ άνοιξε το σκορ και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαιχτών του.  Η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης ενώ η Γρατινή έμεινε με παίχτη λιγότερο στο 68΄ καθώς αποβλήθηκε ο Χ. Στοϊνοβιτς αλλά η ομάδα του Στοϊνοβιτς ήταν αυτή που πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Γιαννακιτσίδη και Μυλωνά με τον Τσομπανόπουλο να βρίσκεται στο σωστό σημείο και στις δύο περιπτώσεις.

Διαιτητής: Κουμπαράκης , Βοηθοί: Γκιόσης – Γαρδικιώτης

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Αμοιρόπουλος, Λεφής, Αστρεινίδης, Κυπιρτόγλου (81΄ Παπαδόπουλος), Σιχλοιμίρης (83΄ Κωσταρέλης), Μουρατίδης (83΄ Κεφαλούκος), Βάσκος, Δραγανίδης, Δερμιτζάκης (40΄ Κεφαλούκος)

Δόξα Γρατινής (Στοϊνοβιτς): Μπουτσακτσή, Θεοδωρίδης, Καλογρανάς, Στοϊνοβιτς Χ. Μέριτς, Παπαχρόνης, Στοϊνοβιτς Λ, Κρεμμύδας (55΄ Χατζημιχαήλ- 78΄ Τροκανάς), Ερκάν, Αντωνιάδης (55΄ Μυλωνάς), Γιαννακιτσίδης

 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.