«Πηρε φωτια» ο διαγωνισμος για τα bungalows

Μέχρι τις 6.000 ευρώ έφτασαν οι τιμές για τα bungalows της Α κατηγορίας

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον -κυρίως για αυτά της Α κατηγορίας, που είχαν και την υψηλότερη τιμή εκκίνησης- για τα 74 bungalows στην ακτή Φαναρίου.

Όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, αυτή τη φορά υπήρξαν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι από κάθε άλλη φορά, κάτι που αποδίδεται στο γεγονός ότι καταργήθηκαν παραθεριστικοί χώροι στην παραλία της Μέσης, με πολλούς από αυτούς που απομακρύνθηκαν από εκεί να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το Φανάρι.

Έτσι πάνω από 100 άτομα προσήλθαν για τα bungalows, με μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά της πρώτης κατηγορίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι σαν πρώτη προσφορά μισθώματος για κάθε διαμέρισμα και για κάθε μισθωτική περίοδο είχαν οριστεί, για τα διαμερίσματα της Α΄ Κατηγορίας το ποσό των 2.550 ευρώ, για τα διαμερίσματα της Β΄ Κατηγορίας το ποσό των 1.900 ευρώ και για τα διαμερίσματα της Γ΄ Κατηγορίας το ποσό των 1.500 ευρώ.

Έτσι στην πρώτη κατηγορία οι προσφορές έφτασαν στο μέγιστο τα 6.000 ευρώ, ενώ στη Β κατηγορία, που και εκεί υπήρξε ενδιαφέρον, οι τιμές έφτασαν μέχρι τις 3.000 ευρώ.

Αυτό όμως, σημείωσε ο κ. Πολιτειάδης, αφορούσε μεμονωμένες περιπτώσεις, με τα υπόλοιπα διαμερίσματα Β και Γ Κατηγορίας να μην ξεπερνούν ιδιαίτερα την αρχική τιμή τους.

Ο κ. Πολιτειάδης θέλησε να διευκρινίσει πως όλες οι δημοπρασίες για τα bungalows ξεκίνησαν από μηδενική βάση, χωρίς διάκριση ανάμεσα σε όσους κατείχαν ήδη τα διαμερίσματα και αυτούς που ήρθαν για πρώτη φορά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.