Πηραν φωτια οι ρακετες στο τουρνουα beach tennis του γυμναστηριου Will and Steel

Ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή 30 αθλητών το διήμερο τουρνουά beach tennis που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το γυμναστήριο

Με μεγάλη επιτυχία, δυνατές συμμετοχές και αμφίρροπους αγώνες ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής 21 Αυγούστου το διήμερο τουρνουά beach tennis που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το γυμναστήριο Will and Steel.
 

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Αυγούστου 30 αθλητές διαγωνίστηκαν σε ζευγάρια για να κατακτήσουν τελικά την πρώτη θέση και το 2ημερο στο Bansko με το ταξιδιωτικό πρακτορείο exit travel που τη συνόδευε.
 

Νικητές λοιπόν του χρυσού κυπέλλου ήταν οι Μίλτος Θεοδωρίδης μαζί με το Λάκη Θεοδωρίδη. Στη δεύτερη θέση, παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο και μια φιάλη από το beach bar Sunrise ήταν οι Γιάννης Γκόρης και ο Έκτορας Κυρατζόγλου ενώ το χάλκινο έλαβαν ο Τομμυ Διάκαλης με τον Γιώργο Τσουρνακάκη, οι οποίοι ανανεώνουν το ραντεβού και προσκάλεσαν όλους τους παρευρισκόμενους στο δικό τους τουρνουά το άλλο Σαββατοκυριακο στο Via Mare.
 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν το beach bar Sunrise για τη φιλοξενία του, το exit travel για το υπέροχο 2ημερο που χάρισε στους νικητές, τη dj Tzo Stav για την υπέροχη μουσική της που μετά το τουρνουά τους ξεσήκωσε σε ένα τρελό πάρτι με χορό καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους και τους αθλητές. Εύχονται τέλος σε όλους ένα καταπληκτικό υπόλοιπο καλοκαιριού, ενώ τους περιμένουν στο γυμναστήριο will and steel για μια αξέχαστη δυναμική σεζόν. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.