Πεζος προωθουσε στη χωρα 7 συμπατριωτες του 27χρονος Πακιστανος διακινητης
Συνελήφθη την Πέμπτη τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακή Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 27χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά, υπηκόους Πακιστάν.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι καθοδηγούσε, πεζός, επτά άτομα, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.
Κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.
Την πήγε σπίτι του για να τη ληστέψει
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, σε βάρος 31χρονου, για ληστεία.
Αναλυτικότερα, όπως καταγγέλθηκε, την Τετάρτη το πρωί, σε χωριό της Δράμας, ο δράστης, ευρισκόμενος στην οικία του μαζί με 25χρονη, αφού αρχικά απέσπασε από αυτήν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης Δράμας.
77χρονος στη Δράμα έπιασε στα «πράσα» τους κλέφτες αλλά δεν κατάφερε να τους αποτρέψει
Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου, που διαπράχθηκε, την Τετάρτη το πρωί, στην Πετρούσα Δράμας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών, ηλικίας 59 και 38 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, οι δύο δράστιδες, προχθές το πρωί, διέρρηξαν την οικία 77χρονου, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό της, καθόσον έγιναν αντιληπτές από αυτόν, ενώ στη συνέχεια με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε όχημα, που οδηγούσε άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης Δράμας.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
