Πετυχημενες Κυκλωπειες Διαδρομες με γυναικειο αρωμα

Πάνω από 1.000 φίλοι της μοτοσικλέτας βρέθηκαν στη Μαρώνεια συμμετέχοντας στις 6ες Κυκλώπειες Διαδρομές

Πάνω από 1.000 μοτοσικλετιστές και φίλοι της μοτοσυκλέτας από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία συναντήθηκαν για ακόμα μια φορά στις Πέτρινες κατασκηνώσεις της Μαρώνειας, συμμετέχοντας στις 6ες Κυκλώπειες Διαδρομές που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Κομοτηνής από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Αυγούστου.
 
Συνολικά 29 λέσχες από τις τρείς χώρες συμμετείχαν στις Κυκλώπειες Διαδρομές, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε η 1η επίσημη συγκέντρωση γυναικών μοτοσικλετιστών, που προσέλκυσε αρκετές φίλες της κίνησης στους δύο τροχούς.
 
«Οι Κυκλώπειες Διαδρομές κρατούν την πρώτη θέση στην περιοχή όσο αφορά τον μοτοσικλετισμό, και έχουν γίνει πόλος έλξης για μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο» σημείωσε η πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Κομοτηνής κ. Ιωάννα Πουρνάρα, η οποία τόνισε πως ο πρώτος κατασκηνωτής, που ήρθε στην Μαρώνεια από την Αθήνα, έφτασε στο χώρο των κατασκηνώσεων την Τρίτη, με τους επόμενους να έρχονται σιγά σιγά μέχρι την επίσημη έναρξη την Παρασκευή. «Είναι μια διοργάνωση με μεγάλο κόπο. Κάθε χρόνο υπάρχει μια αυξητική τάση, μας έχουν μάθει και αυξάνονται κάθε χρόνο οι συμμετοχές, με επισκέπτες από μακριά» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Πουρνάρα.
 
 

Μουσική, διασκέδαση και πολλές μηχανές

 
Όσο αφορά το κομμάτι των εκδηλώσεων, η πρώτη μέρα κύλησε λίγο πιο ήσυχα, με λαϊκό πρόγραμμα, το οποίο κράτησε μέχρι τις 4 το πρωί, και συνοδευόταν με χάπενινγκ, μεταμφιέσεις και καραόκε μαζί με την ορχήστρα.
 
Το πρωί του Σαββάτου η Λέσχη είχε ετοιμάσει μια εκδρομή για τους μοτοσικλετιστές στα τοπικά αξιοθέατα, όμως το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ τράβηξε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τελικά ακύρωσε την εκδρομή με τους κατασκηνωτές να οδεύουν προς τις γύρω παραλίες για να κάνουν το μπάνιο τους.
 

Το Σάββατο όμως πραγματοποιήθηκαν και καλλιστεία μοτοσικλέτας, σε έξι κατηγορίες. Κατηγορία Street δηλαδή τις γρήγορες μοτοσικλέτες, Κατηγορία on/off δηλαδή μοτοσικλέτες που μπορούν να κινηθούν στο χώμα και την άσφαλτο, Κατηγορία chopper, Κατηγορία Κλασσικές μοτοσικλέτες, Κατηγορία Μικρού κυβισμού και μια κατηγορία που αφορούσε τις ιδιοκατασκευές, δηλαδή για μηχανές που έχουν τροποποιηθεί από τους ιδιοκτήτες τους σε κάποιο βαθμό.
 
Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε  συναυλία από ροκ συγκροτήματα αλλά και χάπενινγκ ενώ την Κυριακή οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν να παίρνουν το δρόμο του γυρισμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.