“Πεταξε” την τελευταια του ευκαιρια για παραμονη ο ΠΑΟΚ Κοσμιου!

ΠΑΟΚ Κοσμίου - Κεραυνός Πέρνης 0-2
Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχτηκε τον Κεραυνό Πέρνης, που μετά το -6 που της επιβλήθηκε ήρθε στην Κομοτηνή με μοναδικό στόχο το διπλό, το οποίο και πήρε με χαρακτηριστική ευκολία επικρατώντας των ασπρόμαυρων με 0-2.
 
Η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη ήθελε τη νίκη προκειμένου να μειώσει μέχρι και στο -6 την διαφορά από την σωτηρία, όμως οι ασπρόμαυροι δεν έδειχναν να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης και από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης. 
 
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Χατζηκυριακού ανατράπηκε από τον Δημοσθένους με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαντάνης, ο οποίος με εκτέλεση α λα πανένκα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Μπουλγκούρας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
 
Στο 28' οι γηπεδούχοι έχασαν ασύλληπτη ευκαιρία για να φέρουν στα ίσια το ματς με τον Χατζητουλούση να πιάνει δυνατή κεφαλιά όμως ο Μπαντάνης πάνω από την γραμμή απομάκρυνε τον κίνδυνο προτού η μπάλα περάσει την γραμμή.
 
Ένα λεπτό αργότερα ο Κεραυνός “καθάρισε” το παιχνίδι με τον Παναγιώτου να ξεχύνεται στην αντεπίθεση με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του αποβάλλοντας παράλληλα και το άγχος που περιέβαλλε την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των Ερκάν, Νάνου και Καρασιούνα φάνηκε να βοηθά στο επιθετικό κομμάτι τους ασπρόμαυρους, όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με μεγάλη ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα.
 
Η μοναδική αξιόλογη στιγμή του δεύτερου μέρους σημειώθηκε στο 76' με τον Στοΐνοβιτς να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Ψαρά, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια το τελείωμα του νεαρού επιθετικού.
 
Μετά την ήττα αυτή ο ΠΑΟΚ Κοσμίου σπατάλησε τις όποιες ευκαιρίες είχες για παραμονή και πλέον το σύνολο του κ.Αϊβάζη έχει μονάχα μαθηματικές ελπίδες, ενώ από την άλλη ο Κεραυνός είναι στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού και θα γίνει “σκληρή μάχη” με το Καλαμπάκι για το ποιος θα παραμείνει στα σαλόνια της τρίτης εθνικής.
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης, Βούλγαρης(46΄ Αμέτ Ερκάν), Τριάντος, Πλασταράς, Δημοσθένους, Ταχτσόγλου, Στόϊνοβιτς, Λεβέντελης (78΄ Λάσκαρης), Ρουμπιές, Χατζητουλούσης (46΄ Κασασιούνας), Τζατζανάς (46΄ Νάνος). 
 
Κεραυνός Πέρνης: Ψαράς, Μπαντάνης, Μπουλγκούρας (19΄ Χαλπέτης), Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Παυλίδης, Χατζηκυριακού, Τζιβανόπουλος (78΄ Χαριτίδης), Παναγιώτου (75' Κλοκίδης), Γεωργιάδης (65΄ Σαμαράς), Χιονίδης. 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.