Περιοδικα του εξωτερικου διαφημιζουν τη Θρακη ως τουριστικο προορισμο

Και κάνουν γνωστές τις ομορφιές του τόπου μας

Ο τόπος μας δικαίως παλεύει και διεκδικεί ώστε να γίνει όλο και πιο γνωστός στους τουρίστες που αγαπούν το απέραντο γαλάζιο. Τα κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά του, οι χρυσαφένιες αμμουδιές και η ασύγκριτη φυσική ομορφιά συνθέτουν το σκηνικό των καλύτερων παραλιών και διαφημίζονται ως ονειρεμένος προορισμός καλοκαιρινών διακοπών σε περιοδικά του εξωτερικού.
 
Το εξώφυλλό του καθώς και ένα εκτενές αφιέρωμα για την Ανατολική Μακεδονίας και Θράκη φιλοξένησε στο τεύχος Αυγούστου 2018 το περιοδικό «Tourist» της Ρουμανίας. Το ρεπορτάζ με τίτλο Macedonia de Est si Tracia, Cum e la cei mai nordici dintre greci («Μακεδονία και Θράκη, Πώς είναι οι βορειότεροι των Ελλήνων») κάνει γνωστές τις ομορφιές του τόπου μας στο εξωτερικό μέσα από 10 σελίδες καλώντας τους αναγνώστες του να ανακαλύψουν την ντόπια φιλοξενία και τα παραδοσιακά μας προϊόντα.
 
Τις καλύτερες παραλίες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη παρουσιάζει σε άρθρο του και το τουριστικό περιοδικό «Τurism Club» Ρουμανίας. Με τίτλο «Βραβευμένες (παραλίες) κοντά στη Ρουμανία» διαφημίζει τις απέραντες ακτογραμμές μας ως μία πρόταση για όλους εκείνους που θέλουν μία ανάσα «δροσιάς» μες στην καρδιά του καλοκαιριού.
 
Να θυμίσουμε ότι στις αρχές του καλοκαιριού ρουμάνικη αποστολή δημοσιογράφων, είχε επισκεφθεί την ΑΜΘ κάνοντας στάση και στο παραλιακό μέτωπο του δήμου Μαρωνείας Σαπών, έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.