Περι κομφουζιο και ατυχηματων

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που κυριαρχεί επί καθημερινής βάσεως στην πόλη μας, έχει πλέον γίνει κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Ουρές, αναμονή, μποτιλιάρισμα, κόρνες και φωνές, διπλοπαρκαρίσματα και μικρά ατυχήματα που είναι αποτέλεσμα όλων αυτών αποτελούν συνήθεις εικόνες του κέντρου της Κομοτηνής.

Μπροστά σε ένα τέτοιο ατύχημα που σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα από το δημαρχείο της πόλης, επί της οδού Σισμάνογλου βρέθηκε ο φακός του «ΠτΘ», όπου δύο αυτοκίνητα κινούμενα προς την πλατεία της Κομοτηνής συγκρούστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρο, ωστόσο δεν υπήρξαν υλικές ζημιές και κυρίως δεν υπήρχε σοβαρός τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠτΘ» το εν λόγω ατύχημα δεν ήταν το μοναδικό της χθεσινής ημέρας, σε κανένα όμως ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Φυσικά στο αποτέλεσμα αυτό δεν συντείνει μόνο η χαοτική κατάσταση σε ό,τι αφορά το κυκλοφοριακό αλλά και η οδηγική συμπεριφορά του εκάστοτε οδηγού. Ωστόσο αν υπήρχαν έστω κάποιες προϋποθέσεις που θα διευκόλυναν την ζωή όλων όσων μπαίνουμε πίσω από το τιμόνι, ενδεχομένως ένας μεγάλος αριθμός των ατυχημάτων αλλά και όλων των προαναφερθέντων της καθημερινότητας ημών, να εξέλειπαν. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.