Πεντε νεες κυκλοφοριακες ρυθμισεις στην Κομοτηνη

Με τη «βούλα» του δημοτικού συμβουλίου

Πέντε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν την πόλη της Κομοτηνής ενέκρινε κατά τη συνεδρίαση της 27ης Ιανουαρίου  το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής
 
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι εξής:
 
1. Τοποθέτηση πινακίδων και ελαστικών εύκαμπτων κυλίνδρων στις υφιστάμενες διαβάσεις περιμετρικά του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου  Κομοτηνής.
2. Μετατόπιση της θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ από την οδό Καβείρων, έμπροσθεν του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης σε νέα θέση επί της οδού Σοφίας Βέμπο, παραπλεύρως του  Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
3. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος μπροστά  από την δίοδο πρόσβασης στον ιδιωτικό  χώρο στάθμευσης οικοδομής επί της οδού Ν. Γρηγορά 9.
4. Δυνατότητα διέλευσης των οχημάτων των εταιρειών που έχουν αναλάβει τη μεταφορά χρημάτων προς το υποκατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ από τον πεζόδρομο που βρίσκεται μπροστά από την κεντρική είσοδο του Υποκαταστήματος  και πέραν των ωρών 07:00-10:00, που έχει δοθεί σχετική άδεια.
5. Δυνατότητα διέλευσης των οχημάτων των εταιρειών που έχουν αναλάβει τη μεταφορά του χρημάτων από την τράπεζα Eurobank Ergasias A.E στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και πέραν των ωρών 07:00-10:00, που έχει δοθεί σχετική άδεια.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.