Πεντε μικροι Καππαδοκες προσεφεραν χρηματα που συγκεντρωσαν απο τα καλαντα

Οι Σοφία και Αθανασία Ουρεϊλίδου, οι Χρήστος, Βασίλειος και Φίλιππος Σαλαμανίδης - Ακολουθώντας το παράδειγμα του Μ. Βασιλείου, στον Σύλλογο Καππαδοκών και τη Μητρόπολη

Μια μοναδική χειρονομία, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου και το έργο του, αλλά και να βοηθήσουν τόσο τον Σύλλογο όσο και τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου πέντε παιδιά με καταγωγή από την Καππαδοκία.
 
Έτσι κατά την Κοπή της πίτας του Συλλόγου Καππαδοκών, ο κ. Βασίλειος Μαυρίδης παρέδωσε, εκ μέρους των 5 εγγονιών του, ένα μέρος από τα χρήματα που συγκέντρωσαν, αφού είπαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, στον Σύλλογο για να στηρίξει τις δράσεις του και ένα μέρος στη Μητρόπολη για την ενίσχυση των απόρων συμπολιτών μας.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Μαυρίδης, μίλησε μαζί με τα παιδιά μετά τις γιορτές, και αυτά αποφάσισαν να δώσουν μέρος των χρημάτων που συγκέντρωσαν, ακολουθώντας το παράδειγμα της προσφοράς του Μεγάλου Βασιλείου, ο οποίος είχε καταγωγή από την Καππαδοκία.
 
Για αυτό και προσέφεραν τα χρήματα, τονίζοντας πως είναι Καππαδόκες στο παρόν και θα είναι και στο μέλλον.
 
Τα παιδιά που πρόσφεραν τα χρήματά τους ήταν οι: Σοφία Ουρεϊλίδου, Αθανασία Ουρεϊλίδου, Χρήστος Σαλαμανίδης, Βασίλειος Σαλαμανίδης και Φίλιππος Σαλαμανίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.