Πεντε μεταλλια για το τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Παιδων-Κορασιδων

Δύο χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο η συγκομιδή των αθλητών

Με συγκομιδή 5 μεταλλίων, δύο χρυσών, δύο ασημένιων και ενός χάλκινου επέστρεψε η ομάδα του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου στην Κοζάνη.
 
Το τμήμα συμμετείχε με 6 αθλητές, 4 παίδες και 2 κορασίδες. Στους παίδες ο Αργύρης Γκρηγκοριάν πήρε το χρυσό στα 54 κιλά, ο Αντόν Ντοβτκοπόλοφ ήρθε δεύτερος στα 69 κιλά, ο Τίραν Γκρηγκοριάν πήρε το χάλκινο στα 63 κιλά ενώ ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης,  στα 76 κιλά, κατέλαβε την πέμπτη θέση.
 

Στις Κορασίδες η Αθηνά Γιαγτζόγλου πήρε το χρυσό στα 46 κιλά, ενώ το ασημένιο πήρε η Μαρία Ντονατσίδου στα 60 κιλά.
 
Οι αγώνες πήγαν πολύ καλά, με τα αποτελέσματα να φθάνουν περίπου εκεί που υπολόγιζε ο προπονητής τους, κ. Θόδωρος Καρυπίδης, παρόλο που η Μαρία Ντονατσίδου θα μπορούσε να έχει πάρει το χρυσό, αν δεν είχε κάνει ένα σημαντικό λάθος στον τελικό που της κόστισε τον τίτλο, ενώ οι προπονητές θα πρέπει να κρίνουν αν μπορεί να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό ή το Παγκόσμιο.
 
Πάντως θα συμμετάσχει, μαζί με την Αθηνά Γιαγτζόγλου, σε διεθνές τουρνουά που πραγματοποιείται στο Σαββατοκύριακο στη Βουλγαρία.
 

Η Αθηνά Γιαγτζόγλου και ο Αργύρης Γκρηγκοριάν, ως πρωταθλητές, θα συμμετάσχουν σίγουρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στη Βοσνία και το Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σεπτέμβριο, για τα οποία θα απαιτηθούν συνεχείς προπονήσεις.
 
Οι αγώνες συνεχίζονται στις 5 Απριλίου για τους έφηβους στη Λάρισα και το Μάιο για τους παμπαίδες –παγκορασίδες, ενώ στις 26 Μαρτίου ο αθλητής του τμήματος Ιμπίς Νιαζή θα βρεθεί στην Ουγγαρία, για να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών (U23).
 
Την προσπάθεια του τμήματος βοήθησε αυτή τη φορά ο κ. Βασίλης Πηλικίδης, ο Μάρκος Γραμμενίδης και ο Χρήστος Κωστάκης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.