Πεφτει η αυλαια του εργου Civil Protection for All

Σωτήριος Σωτηριάδης «Επιστρέφουμε στην Ελλάδα και στην Καβάλα με περισσότερες ευθύνες αλλά και σημαντικές προτάσεις για το μέλλον»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου το τελικό συνέδριο του Έργου Civil Protection for All, στο οποίο το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετέχει ως εταίρος. Στο συνέδριο, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ., κ. Σωτήριος  Σωτηριάδης, ο εξωτερικός συνεργάτης του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ. για τη διαχείριση του Έργου, κ. Ιωάννης Τσουκαλίδης και ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Π.Α.Μ.Θ., κ. Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, παρουσιάστηκαν εισηγήσεις με θέματα αναφορικά με φυσικές καταστροφές, την ετοιμότητα των φορέων Πολιτικής Προστασίας αλλά και τη σημαντικότητα του ρόλου των εθελοντών και εθελοντριών. Το Έργο CP4ALL κλείνει τον κύκλο του στις 28 Φεβρουαρίου αποτελώντας μια όμορφη και εποικοδομητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες στις δράσεις του.
 
Ο πρόεδρος του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ. κ. Σωτήρης Σωτηριάδης δήλωσε μετά τη λήξη του συνεδρίου: «Μετά από περίπου 2 χρόνια το “ταξίδι” του CP4ALL ολοκληρώνεται. Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Σπουδαία εμπειρία που μας προσέφερε εκτός από γνώσεις και νέους-νέες φίλους-φίλες από διάφορα κράτη της Ευρώπης. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα και στην Καβάλα με περισσότερες ευθύνες αλλά και σημαντικές προτάσεις για το μέλλον. Στόχος μας το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ. να συνεισφέρει όπου και όταν χρειαστεί τόσο εντός των δομών του όσο και εκτός σε συνεργασία πάντοτε με τους τοπικούς φορείς και τους εθελοντές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσες και όσους συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα από όποια θέση κι αν βοήθησαν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.