Πασχαλινο παζαρι

Θερμή ανταπόκριση έδειξε ο κόσμος της Κομοτηνής στο κάλεσμα της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Κομοτηνής να ενισχύσει το έργο της αγοράζοντας τα πασχαλινά τους δώρα από το πασχαλινό παζάρι που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας το απόγευμα της Τετάρτης. Πανέμορφες χειροποίητες λαμπάδες, αυγά βαμμένα, καλαθάκια στολισμένα είχαν ετοιμαστεί με αγάπη ώστε να μπορούν να έχουν όσο γίνεται μεγαλύτερη βοήθεια οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη.

Με σκοπό να κάνει περισσότερα δέματα με τρόφιμα στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και να δώσει περισσότερη οικονομική βοήθεια διοργάνωσε και φέτος η Φιλόπτωχος το πασχαλινό παζάρι, μια εκδήλωση που πλέον έχει καθιερωθεί. «Η φτώχεια όπως είναι γνωστό αυξάνεται, οι υποχρεώσεις μας μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να γιορτάσει ανάσταση όπως και όλοι μας χωρίς να του λείψει τίποτα» δηλώνει η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών κα. Μουστάκα.

Στην προσπάθειά της αυτή η Φιλόπτωχος περιμένει τη βοήθεια του κόσμου. «Από τη βοήθεια του κόσμου και μόνο περιμένουμε για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Δυστυχώς δεν έχουμε καμιά άλλη οικονομική στήριξη από κρατικό φορέα. Ό,τι έχει η Φιλόπτωχος είναι από τις εκδηλώσεις της και από τις μικρές ή μεγαλύτερες προσφορές των συμπολιτών μας» είπε η κα. Μουστάκα για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την ανταπόκριση του και να ευχηθεί καλό Πάσχα.

Σ.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.