Παρων στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Ποδηλασιας ο Θρακας Ιππεας

Ήταν ένας από τους δύο μόνο συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας που συμμετείχαν

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Γυναικών και Ανδρών στην Λέσβο. Την επιμέλεια της οργάνωσης την ανέλαβαν από κοινού η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π), ο Δήμος Λέσβου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου και ο νεοσύστατος σύλλογος Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.
 

Ο Θράκας Ιππέας – Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής δεν θα μπορούσε να λείπει από την ετήσια γιορτή του αθλήματος της Ποδηλασίας και συμμετείχε με σχεδόν πλήρη ομάδα, αποτέλεσε δε και έναν από τους μόνο δύο συλλόγους που εκπροσώπησαν τη Βόρεια Ελλάδα.
 
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου έγινε το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης Γυναικών (20. χλμ) και Ανδρών (36 χλμ) όπου η αθλήτριά του Συλλόγου Πλεσιώτη Δήμητρα κατέκτησε τη 10η θέση ενώ ο Ορέστης Ιωαννίδης κατετάγη στην 8η θέση στη κατηγορία των Νέων Ανδρών.
 

Το Σάββατο 23 Ιουνίου έγινε το αγώνισμα της Αντοχής Γυναικών (90 χλμ) με τη Δήμητρα Πλεσιώτη, έπειτα από έναν συναρπαστικό και θεαματικό αγώνα, να καταλαμβάνει την 9η θέση της Γενικής.
 
Την Κυριακή 24 Ιουνίου έγινε το αγώνισμα της Αντοχής Ανδρών (145 χλμ) στο δύσκολο ανηφορο-κατηφορικό τεραίν του πανέμορφου νησιού της Λέσβου. Οι αθλητές του Θράκα Ιππέα αγωνίστηκαν με το πάθος και το ομαδικό πνεύμα που τους διακρίνει σε κάθε αγώνα, κατάφεραν τα εξής αποτελέσματα:
– Τερζής Δημήτρης, 21ος 
– Φραγκούλης Άγγελος, 24ος
– Ιωαννίδης Ορέστης, 31ος
ενώ ο Δημήτρης Μπούντας αναγκάστηκε σε πρόωρη εγκατάλειψη λόγω μηχανικού προβλήματος.

Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ήταν σε υψηλό επίπεδο ενώ οι τοπικοί φορείς κατέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή του. Να σημειωθεί ότι οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κλειστούς δρόμους από τη κυκλοφορία άλλων οχημάτων.

Ο Θράκας Ιππέας σε ανακοίνωσή του τους ευχαριστεί θερμά όλους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.