Παρων δηλωνει για την Αντιπεριφερεια Ροδοπης ο Νικος Τσαλικιδης

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την εκλογή του Χρήστου Μέτιου ως Περιφερειάρχη

Παρών στην υποψηφιότητα για την αντικατάσταση του Χρήστου Μέτιου ως Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης δήλωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Τσαλικίδης, λίγο μετά την εκλογή του πρώτου στη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ.

«Μερικές μέρες αφότου απωλέσαμε τον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Παυλίδη, τον φυσικό μας ηγέτη, έναν άνθρωπο αξιοσέβαστο που έδωσε τη ζωή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η συναισθηματική φόρτιση είναι ιδιαίτερα έντονη.
Οι περιστάσεις, όπως η συγκεκριμένη, απαιτούν πλήρως τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια.
 
Η σημερινή εκλογική διαδικασία ανέδειξε Περιφερειάρχη ΑΜΘ τον Χρήστο Μέτιο, απόλυτα σεβαστή επιλογή όλων των Περιφερειακών συμβούλων.
 
Οφείλουμε την επόμενη μέρα να είμαστε ενωμένοι, με ομόνοια, και να κοιτάξουμε να εργαστούμε για το συμφέρον των πολιτών της Περιφέρειάς μας.
 
Θα ήθελα εδώ, να δηλώσω το παρών στην επόμενη εκλογική διαδικασία για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης» δήλωσε ο κ. Τσαλικίδης.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου Περιφερειάρχη, η διαδικασία για την εκλογή νέου Αντιπεριφερειάρχη θα ξεκινήσει μάλλον την επόμενη εβδομάδα, λόγω διαδικαστικών θεμάτων.
 
Στο μεταξύ θα έχει ορκιστεί ο κ. Μέτιος, καθώς και ο πρώτος επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος από τη Ροδόπη κ. Αθανάσιος Αραμπατζής, ενώ στη διαδικασία θα συμμετάσχουν όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης της «Περιφερειακής Αναγέννησης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.