Παροικια…Στοινοβιτς στην Δοξα Γρατινης

Ζόραν, Χρήστος και Λάζαρος Στοϊνοβιτς ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Γρατινή

Η Δόξα Γρατινής έχει θέσει υψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας επιθυμούν να επαναλάβουν το θαύμα της σεζόν 2005/06 όταν και η ομάδα πέτυχε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και για τον λόγο αυτό εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας στον Ζόραν Στοϊνοβιτς.

Ο έμπειρος τεχνικός, με χαρά είδε τον γιο του Νάση να μετακομίζει στη Νυρεμβέργη, καθώς οι άνθρωποι της Γερμανικής ομάδας είδαν πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά στον μικρό Στοϊνοβιτς. Μετά από εκεί όμως, δεν θα μπορούσε να μην εμπιστευτεί στο ρόστερ της ομάδας του τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και συγκεκριμένα τον Λάζαρο και τον Χρήστο.

Ο πρώτος μετά την περσινή σεζόν στην Γ’ Εθνική και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, πήρε την απόφαση να μεταγραφεί στην Δόξα, η οποία πλέον δυναμώνει ακόμα περισσότερο μεσοεπιθετικά. Ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και του ΑΟΞ, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου επίσης στην Γ’ Εθνική, όταν αγωνιζόταν και πάλι υπό τις οδηγίες του Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Ο Χρήστος Στοΐνοβιτς μετά την επιστροφή του στην Κομοτηνή για λογαριασμό της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, βρήκε πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Γρατινή, όπου θα έχει συμπαίκτη τον μεγάλο του αδερφό και προπονητή τον πατέρα του. Ο 18χρονος αμυντικός ξεκίνησε επίσης από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ πριν την περσινή σεζόν, όταν και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Δόξας, αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.