«Παροικια» Στοινοβιτς στην Αλεξανδρουπολη

Ο Ζόραν είναι ο προπονητής της ομάδας και θα έχει στη διάθεση του τους Τίτο και Νάση

Την «υπογραφή» Στοϊνοβιτς φαρδιά-πλατιά θα έχει τη νέα σεζόν η Αλεξανδρούπολη FC καθώς ο Ζόραν είναι ο προπονητής της ομάδας ενώ στο δυναμικό εντάχθηκαν οι γιοι του Τίτο και Νάσης.

Συγκεκριμένα, παίκτης της Αλεξανδρούπολης με μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ είναι ο Νάσης Στοΐνοβιτς, που μετά τη συμφωνία του πατέρα του Ζόραν για το τιμόνι του συλλόγου και του αδερφού του, Τίτο, συμφώνησε με την ομάδα ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΛ, παίρνοντας συμμετοχή στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, ενώ στη συνέχεια δώθηκε δανεικός στην Τρίγλια για να πάρει περισσότερες συμεμτοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Τίτο αποκτήθηκε σαν ελεύθερος και αγωνίζεται στο κέντρο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2001 στην Κομοτηνή. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Πανθρακικό. Από εκεί μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δόξα Γρατινής, Δόξα Σιδηροχωρίου και Ηρακλή Λάρισας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.