Παρεμβαση στο δρομο Ξυλαγανης Ιμερου απο το Δημο Μαρωνειας Σαπων

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Δήμου να ανακουφίσει τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία

Σοβαρή παρέμβαση στον δρόμο Ξυλαγανής Ιμέρου, ο οποίος υποχώρησε από την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε τη Ροδόπη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών, όπου ο Δήμος έδωσε εναλλακτική οδό στην κυκλοφορία ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους ιδίως το βράδυ.
 
Ο Δήμος στο μεταξύ συνεχίζει την προσπάθεια να ανακουφίσει τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε όλη την έκταση του, και ήδη μηχανήματα του δουλεύουν επί μέρες ασταμάτητα στα Αμάραντα, Ίσαλο, Βέννα, Καλλιθέα, Βάκο, Πάμφορο, Λοφάριο και Ίμερο.
 

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταυρίδης βρίσκεται καθημερινά στις πληγείσες περιοχές συντονίζοντας μαζί με τους συνεργάτες του την όλη προσπάθεια, ενώ από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις Τ. Κοινότητες Αμαράντων, Μοιράνων και Λοφαρίου συλλέγονται αιτήσεις δημοτών των οποίων τα νοικοκυριά έπληξε η πλημμύρα και προκάλεσε καταστροφές, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία χορήγησης κάποιας μορφής επιδόματος για να αντιμετωπίσουν αυτές τις πρώτες ανάγκες μετά την καταστροφή.
 
Την ίδια ώρα γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν και επαγγελματίες οι επιχειρήσεις των οποίων επίσης υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ ήδη στους οικισμούς βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΛΓΑ προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και σύντομα να αναγγελθούν οι ζημιές κυρίως στο κτηνοτροφικό κεφάλαιο αλλά και στα σιτηρά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.