Παρεμβασεων συνεχεια στο Πανθρακικο Σταδιο

Αντικατάσταση φωτιστικών, ενίσχυση σε προσωπικό και ανάπλαση των γηπέδων μπάσκετ

Στην προμήθεια νέου, μεγαλύτερου, γεωργικού ελκυστήρα προχώρησε η επιτροπή διοίκησης του Πανθρακικού Σταδίου προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες περιποίησης και φροντίδας των εγκαταστάσεών του.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις παραβάσεις της, ξεκινώντας με την αντικατάσταση  και επιδιόρθωση των φωτιστικών σωμάτων σε όλη την περίμετρο του γηπέδου. Επίσης την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανάπλαση των γηπέδων μπάσκετ αφού ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και επιλέχθηκε η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο. Με αργότερο, είναι η αλήθεια, του αναμενόμενου βήμα προχωρούν και οι παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις τένις. Σύμφωνα με την επιτροπή διοίκησης οι καθυστερήσεις οφείλονται σε κόλλημα του τεχνικού τμήματος της ΓΓΕ, όμως εκφράζεται η ελπίδα πως αργά αλλά σταθερά θα επιταχυνθούν οι εργασίες.

 

 

Εξελίξεις υπάρχουν όμως και στο κομμάτι της ενίσχυσης με προσωπικό, αφού ολοκληρώνονται οι προσλήψεις των υπαλλήλων μέσα από το κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, που θα επιφορτιστούν με καθήκοντα φροντίδας και φύλαξης των εγκαταστάσεων.

 

Η επιτροπή διοίκησης του σταδίου προϊδεάζει και για νέες ανακοινώσεις, οι οποίες όμως θα μπορούν να γίνουν γνωστές στο τέλος του μήνα.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.