Παρεμεινε Δημαρχος Αρριανων ο Αμετ Ριτβαν

Με σύμμαχο την εμπειρία από την πρώτη θητεία θέλει να φέρει λύσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων

Τα ηνία στο Δήμο Αρριανών διατήρησε ο κ.  Αμέτ Ριτβάν, ο οποίος επικράτησε στον δεύτερο γύρο των εκλογών του κ. Ερδέμ Χουσεΐν.
 
Ο σημερινός Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Δύναμη» συγκέντρωσε 5.972 ψήφους και 52,17% ποσοστό έναντι 5.475 ψήφων και ποσοστού 47,83% του επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα».
 
Σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ο κ. Αμέτ Ριτβάν πήρε επιπλέον 380 ψήφους σε σχέση με τον πρώτο γύρο ενώ ο  κ. Ερδέμ Χουσεΐν 750, οι οποίες όμως δεν ήταν αρκετές για να αντιστρέψουν την εις βάρος του κατάσταση
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως παρατηρήθηκε μία μικρή αύξηση της αποχής της τάξης του 4% καθώς το 56,28% του κόσμου πήγε στις κάλπες. 

Αμέτ Ριντβάν «Προτεραιότητα για τα Αρριανά η ύδρευση και η άρδευση» 

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά παράλληλα αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και μία τετραετία παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο επικεφαλής  της παράταξης «Δημοκρατική Δύναμη» κ. Αμέτ Ριντβάν, ο οποίος τόνισε πως συνεχίζεται η σκληρή δουλειά χωρίς να υπάρχει χρόνος και διάθεση να κοιτάξει κάποιος πίσω παρά μόνο μπροστά. «Πλέον έχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις και έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά» ήταν τα λόγια του Δημάρχου Αρριανών, ο οποίος έθεσε ως προτεραιότητα για το Δήμο τα θέματα ύδρευσης και άρδευσης ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.