Παραταση στο WINTER FREE THRACE RUN

Συμμετοχές μέχρι της Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

Μετά από αιτήματα πολλών δρομέων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Αγώνα, η Οργανωτική Επιτροπή του αποφάσισε WINTER FREE THRACE RUN την παράταση του έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 23.00΄μ.μ. Να θυμίσουμε ότι μετά από την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του FREE THRACE RUN την Άνοιξη, με την τεράστια Πανελλαδική απήχηση, το WINTER FREE THRACE RUN, που διοργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία με το ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ και την ΝΝ Διαφημιστική, έρχεται να δώσει μια ακόμη όμορφη διέξοδο στην ανάγκη συμμετοχής σε έναν αγώνα δρόμου αντοχής και παράλληλα κοινωνικής συμμετοχής.

Πρόκειται για έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου με 2 επιλογές αγώνα, ενός με διάρκεια 1 ώρας και ενός 2 ωρών χωρίς περιορισμό απόστασης, με διπλό στόχο. Πρώτος στόχος, η υποστήριξη στους Συνοριοφύλακες του Έβρου με την αγορά και δωρεά Υγειονομικού Υλικού ( μάσκες, γάντια ), που τόσο έχουν ανάγκη για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους, στην φύλαξη των συνόρων μας. Δεύτερος στόχος, η συνεχής υποστήριξη του ηθικού των δρομέων, συμμετέχοντας σε μια αγωνιστική δράση, όπου τρέχοντας ατομικά αγωνίζονται ταυτόχρονα και συλλογικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και τις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.paratiritis-news.gr/ article/231509/Winter-Free-Thrace-Run-TrexoAtomika-Suneisfero-Sullogika-Prosfero-Ethelontika

Info

Δικαίωμα Συμμετοχής : Άνδρες – Γυναίκες άνω των 18 ετών Δήλωση Συμμετοχής γίνεται στην φόρμα: https://docs.google. com/forms/d/e/1FAIpQLSeCoD1Y_ mobeJLKNhMIZLEIvabJ9-RqUEFTkeCpGpfP8T_Xbw/ viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7757

Η συμμετοχή ορίζεται στα 4 ευρώ, για κάθε αγώνα, τα οποία κατατίθενται στο λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑΣ, στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493. Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε του επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση. Ο κάθε δρομέας μέσα στο διάστημα αυτό μπορεί να δοκιμάσει όσες φορές θέλει την διαδρομή που θα επιλέξει και τέλος να αποστείλει φωτογραφία από το ρολόι του, της καλύτερης επίδοσης του, με την απόσταση, το χρόνο και την ημερομηνία διεξαγωγής. Εάν δεν διαθέτετε ειδικό ρολόι, χρησιμοποιείστε το κινητό σας, κατεβάζοντας εφαρμογή μέτρησης χρόνου και απόσταση (πχ. Sports Tracker) και στείλτε την φωτογραφία. Η φωτογραφία αποστέλλεται στο email- orfeasdiktio@gmail. com Επίσης αποστέλλεται και μια φωτογραφία του δρομέα πριν την εκκίνηση του αγώνα ή κάποια προσωπική αθλητική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.