Παραταση 45 ημερων για τους δασικους χαρτες στη Ροδοπη

Μέχρι τις 22 Μαΐου η υποβολή των αντιρρήσεων

Η Διεύθυνση Δασών Ν. Ροδόπης, ανακοίνωσε χθες την παράταση κατά 45 ημέρες της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων κατά των αναρτηθέντων δασικών χαρτών της δημοτικής κοινότητας Κομοτηνής και των τοπικών κοινοτήτων Αρωγής, Γλυφάδας, Μέσης, Παραλίας Μέσης, Πόρπης και Παγουρίων, του Δήμου Κομοτηνής Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, οι οποίοι από τις 27-01-2017 έχουν αναρτηθεί στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε.
 
Για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λαμβάνει γνώση στην ανωτέρω ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε., μέσω της οποίας, και μόνο, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτών. Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και έχει ξεκινήσει από την 6η Φεβρουαρίου 2017 και λήγει την 22η Μαΐου 2017. Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρεκτείνεται κατά 20 ημέρες, δηλαδή λήγει την 12η Ιουνίου 2017.
 
Γενικές πληροφορίες, για το περιεχόμενο των αναρτημένων δασικών χαρτών και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων, παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης, που βρίσκεται στην έδρα της Διεύθυνσης Δασών Ν. Ροδόπης, 3ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, 69100, Κομοτηνή, τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 7:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.