Παραρτημα των Παιδικων Χωριων SOS στις Σαπες απο τον Σεπτεμβρη

Με τη συνάντηση του προέδρου του οργανισμού και του Γ. Σταυρίδη ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία

Με την επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι διαδικασίες συνεργασίας του Δήμου Μαρωνείας Σαπών με τον οργανισμό των Παιδικών Χωριών SOS και την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Κομοτηνής.
 
Ο κ. Γεώργιος Πρωτοπαπάς επισκέφτηκε με στελέχη των παιδικών χωριών και την Πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής κ. Φελίνα Καζάκου τον Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννη Σταυρίδη, την Μ. Δευτέρα προκειμένου να ολοκληρωθούν και τυπικά οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.
 
Ο Δήμος Μαρωνείας θα παραχωρήσει ως προς τη χρήση ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα λειτουργήσει το παράρτημα και η κινητή μονάδα του Κέντρου Στήριξης.
 
Χορηγός της λειτουργίας της δομής θα είναι η Φαρμακοβιομηχανία Pharmaten, η οποία θα αναλάβει εξολοκλήρου τον εξοπλισμό, τα λειτουργικά έξοδα και τις αμοιβές του προσωπικού.
 
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι εργασίες έναρξης και το χρονοδιάγραμμα του έργου, προκειμένου η δομή να λειτουργήσει πλήρως εξοπλισμένη και με το εξειδικευμένο προσωπικό από τον Σεπτέμβρη του 2017.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.